Om oss

Storkjøkkenutvikling as er rådgivende ingeniør for alle typer storkjøkken

Storkjøkkenutvikling ble stiftet i 1988 som et personlig selskap. I 1994 etablerte vi oss som et aksjeselskap. Vi er en liten rådgivningsvirksomhet, men allikevel den største leverandørnøytrale konsulentvirksomheten innen fagfeltet i Norge. I 2009 ble vi utmerket som gaselle-bedrift.

Vi har bred erfaring og kompetanse innen storkjøkken på alle plan. Vi arbeider for arkitekter, byggrådgivere, private og offentlige eiendomsselskap, private og offentlige driftselskap og departement.

Arbeidsfeltet spenner fra utredninger og skisseprosjekt med logistikk, areal- og kostnadsanalyser til tilbudstegning og detaljprosjektering med oppfølging på byggeplassen. Vi underviser i kjøkkenplanlegging for kostøkonomer ved Høyskolen i Akershus og har vært med å etablere et forskningsprosjekt innen fagfeltet.

Storkjøkkenutvikling as er en leverandørnøytral virksomhet. Vi ønsker å arbeide for oppdragsgivere med høy etisk standard, med krav til splittløsninger for planlegging og utstyrsleveranser.

Vi kvalitetssikrer våre planer i forhold til gjeldende krav fra Mattilsynet og Arbeidstilsynet, slik at våre prosjekter er forbilledlige i forhold til miljø, renhold, ergonomi og funksjon. Vi har fokus på vannsikring og forebygging av bygg- og fuktskader. Vi tilbyr våre oppdragsgivere kvalitetssikring og struktur i kombinasjon med kreative løsninger.

storkjokken-planlegging-prosjekt_radgiving-2